Menu
Ваш кошик

Блог

05/04 Шипшина, її використання
DingleBob148 0 318
Що можна приготувати з шипшини, якщо кущ дав великий урожай?Зараз ми розберемося, що ж можна зварити для щоденного використання і застосування з нього.У світі є велика кількість видів шипшини, а також..
12/04 Зміцнюєм здоров’я плодами зі свого саду
DingleBob148 0 322
Для чого потрібен садНапевно кожна людина в світі хоч раз задавалася питанням про те, навіщо ж нам потрібен сад? Сад допомагає нам налагодити психічне здоров'я, отримати рівновагу в фізичному і в душе..
31/05 Найкращі сорти томатів, порівняльна характеристика
DingleBob148 0 460
Поради для вирощування томата. Найкращі сортиВже зовсім скоро почнеться посадковий сезон, тому щоб купити хороші насіння вам варто знати які сорти томатів найкраще купувати і вирощувати на своїй ділян..
34/05 Топ 7 нетипових для наших широт рослин і як їх вирощувати
DingleBob148 0 709
Екзотичні рослини. Популярність та видиКожен садівник, незалежно від свого досвіду і можливостей, намагається або має бажання виростити на своїй садовій ділянці якісь яскраві і екзотичні рослини. Для ..
35/05 Найменш вибагливі рослини для вирощування в домашніх умовах
DingleBob148 0 828
Зелені рослиниУ кожному будинку є хоч одна рослина, яке служить яскравою прикрасою. Рослина зеленого типу насичує повітря потрібними компонентами. Також зелені рослини здатні поглинути всі найжахливіш..
38/05 Фруктові дерева, плодами яких можна ласувати взимку
DingleBob148 0 1595
Зимові представники фруктівЗима - це саме час для смакоти у вигляді фруктів. Фрукти можна їсти не тільки влітку або навесні, тому такі представники як хурма, груша і яблуко підходять для зимового сезо..
40/05 Картопля! Сорти, календар посіву і нюанси в вирощуванні
DingleBob148 0 1219
Картопля. ХарактеристикаКартопля є найзнаменитішим і найуживанішим овочем по всій Україні. Картоплю люблять всі і готують з неї велику кількість смачних страв будь-якого типу. Для її вирощування відво..
50/04 Хвойні рослини - популярні види в Україні
0 2080
Одна з найкращих причин висаджувати хвойні рослини в саду полягає в тому, що вони вимагають дуже мало догляду. Вони рідко потребують добрив, стійкі до більшості комах і хвороб і потребують поливу лише..
45/05 Все, що необхідно знати про щеплення дерев
DingleBob148 0 238
Товари для щеплення дерев: найкращі виробникиПерш ніж придбати товари для щеплення рослин, ми радимо вам ретельно ознайомитися із характеристиками, специфікою застосування, сумісністю із тими чи іншим..
54/03 Пізня капуста: коли садити
0 240
Час посадки пізньої капусти на розсаду відрізняється від часу посадки ранньої капусти. На півдні нашої країни пізню капусту вирощують навіть безрозсадно, але для інших територій  потрібно виростити як..
52/03 Як боротися з шкідниками перцю та розсади
0 211
Тепличний алейродид або білокрилка оранжерейнаПерець - це розповсюджений овоч, в якому міститься вітамін С. Перець розділяють на гострий та солодкий в залежності від його смакових властивостей. Він ши..
54/03 Посів насіння - глибина та від чого вона залежить
0 282
Глибина посіву насіння: що на це впливаєДля гарної врожайності посадових культур велику роль відіграє глибина посіву насіння. Для цього необхідно визначити на яку глибину садити насіння. На це впливає..
Показано з 25 по 36 із 41 (4 сторінок)